Wira Merah

Personal | Blogging | Teknologi | Review | Advertorial

5 Blogger Mesra Alam September 2014

Salam Sejahtera,

Kini sudah masuk Oktober dan selamat tinggal September yang memberi banyak kenangan. Untuk entri kali ini aku ingin mengambil kesempatan menulis entri terima kasih.

Entri terima kasih bertajuk 5 Blogger Mesra Alam September 2014.

Sepanjang blog wira merah berada di online selama setahun, entri-entri yang di tulis tidak kosong dengan komen-komen yang ditinggalkan oleh rakan blogger. Aku amat berterima kasih kepada blogger-blogger ini. Secara langsung mereka telah memberi sokongan pada aku untuk meneruskan aktiviti berblog.

Dalam entri ini aku akan menyenaraikan 5 blogger mesra alam september 2014. Jom kita lihat siapakah blogger-blogger ini.

HotPanduan Kerja Di Rumah
Blogger Mesra Alam

Blogger Mesra Alam September 2014 – Image TheBlogWidgets.com

Senarai 5 Blogger Mesra Alam September 2014

1. Hero Borneo  – www.heroborneo.com

2. Denaihati – www.denaihati.com

3. Titan – www.ahmadfaizal.com

4. TehR – www.tehramuan.com

5. Hafizul – www.pondokkecil.com

Aku rasa cukup aku senaraikan 5 blogger ini dahulu. Bulan depan aku akan senaraikan lagi. Harap ada nama baru yang masuk entri 5 blogger Mesra Alam Oktober 2014.

In Sha Allah aku akan cuba buat entri ini setiap bulan sebagai tanda terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang meninggalkan komen di blog ini.

Untuk rakan-rakn blogger baru dan lama . Aku nasihatkan rajin-rajinlah singgah di blog-blog yang aku senarikan di atas. Dan jangan lupa tinggalkan komen.

5 blogger mesra alam september 2014 ini memang sporting dan sangat memberi inpirasi untuk berblog.

Aku telah menguji keberkesanannya, dan blog aku sampai sekarang, walaupun komen tidak banyak macam blog denaihati. Setiap entri tetap ada komen. Itu sudah cukup untuk memberi semangat untuk berblog.

Kesimpulan

Terima kasih selagi lagi aku ucapkan kepada blogger-blogger yang sudi meninggalkan komen di blog aku. Aku harap entri ini akan memberi sedikit manfaat untuk blog anda.

Pesan aku sekali lagi, rajin-rajinlah berkunjung ke blog yang aku senaraikan. Ada sesuatu yang bernilai di sana. Anda carilah sendiri.

Jika anda suka entri ini. Jangan lupa tinggalkan komen anda. Mungkin rezeki anda untuk aku masukkan link blog anda dalam entri yang akan datang.

The Author

Wira Merah

Terima kasih sudi singgah di blog Wira Merah ini. Semoga artikel yang ada di blog ini bermanfaat untuk anda. Segala kerosakkan dan kerugian akibat dari penggunaan artikel di sini adalah atas tanggungjawab anda sendiri. Tiada kaitan dengan yang hidup atau mati.Jangan lupa tinggalkan komen anda, Kunjung mengunjungi amalan mulia. Eratkan persaudaraan sesama kita. Hidup Mesti Kacak .

29 Comments

Add a Comment
  1. Ingatkan mesra alam flora dan fauna. Rupanya mesra peramah. Selamat berblog.
    ENTRI Mohd Norzali ☛ Google Street ViewMy Profile

  2. Saya baru je kenal blog wiramerah ni..InsyaAllah..ada kesempatan dan peluang saya akan datang komen2 kat entry2 di sini.>:)
    ENTRI diana ☛ CIRI-CIRI BLOG YANG SAYA TAK SUKAMy Profile

    1. Salam perkenalan, tq sudi singgah di sini.

  3. salam ukhwah bro…baru nk jadi blogger mesra alam ni…haha

    1. Wsalam jaymie, tq sudi singgah sini. Semoga berjaya jadi blogger mesra alam…

  4. So far, yang listed no. 5 memang mesra blogger. Nak cuba jalan-jalan di blog lain-lain juga.

    🙂
    ENTRI Nurhalawa Md Yusof ☛ 4 Makanan Menurunkan Paras Kolestrol Dalam DarahMy Profile

    1. Tq singgah sini. Memang mesra mereka ni. Tiap kali singgah, mesti ada komen.

  5. nasib baik saya suka warna hijau dan memang tepat juga jadi blogger mesra alam..he..he..

    p/s : terima kasih banyak-banyak
    ENTRI Hero Borneo ☛ 7 Jenis Mimpi Yang Mesti DiketahuiMy Profile

    1. Amalan baik, teruskan jadi blogger mesra alam…

  6. Tahniah kepada kawan kawan blogger disini yang masuk dalam daftar 5 blogger mesra
    ENTRI News Farras ☛ Tips Cara Memperbanyak ASIMy Profile

    1. Tak nak tersenarai ke News farras..

  7. alhamdulillah sebab ada juga rajin berbalas kunjugan blog tak rasa sunyikan
    ENTRI suri ☛ CPUV Campaigns Nuffnang 21/2014_ Sime Darby LPGA 2014My Profile

    1. Komen2 nilah penyeri blog kita. kalau tak semangat pun boleh hilang..

  8. Tahniah buat semua yang terlibat..rajin gak Pondok Kecil tu yer..haha
    ENTRI Hafizul ☛ Ayah… Adik Sayang AyahhhMy Profile

    1. Tambahkan tahap rajin tu ye..he..he..he..tq. Sudi tinggalkan komen di sini.

  9. mesra alam rupanya aku nih. baru aku tahu nih..
    ENTRI titan ☛ Beli Sony Pendrive untuk Smartphone Note 2My Profile

    1. Mmg mesra alam, mana2 blog aku blogwalking. Gerenti ada nama kau.

  10. ooo ini antara blog yg wajib pergi ni..memang mesra alam
    ENTRI rokiah ☛ Promosi ESP Shaklee Giler Kentang!My Profile

    1. Betul tu, silakan meriahkan blog anda dengan komen comel mereka.

  11. oh ada juga segmen ni ya. semoga saya terpilih bulan oktober. 🙂
    ENTRI ainun ☛ Ziarah KematianMy Profile

  12. Oh ada ehh kategori blogger mesra alam .. hoho …
    ENTRI Hasrul Hassan ☛ Tugas House Husband Tugas ProfesionalMy Profile

  13. Wah saya g terlist, jarang blogwalking soalnya mas, keterbatasan koneksi..

    1. Ada byk bulan lagi mas, moga masuk senarai buln2 akan datang..

  14. Nak komen blogwalking jugok laa.. Boleh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

✦ Copyright © 2013 - 2015 | Follow Google+ Wira Merah Frontier Theme