Wira Merah

| DUIT Will Make Your Handsome

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

Salam Sejahtera,

Apa khabar rakan-rakan semua ? Akhirnya bermula juga kontest iPhone 5s anjuran DenaiHati setelah berbulan-bulan menunggu. Aku baru tahu semalam. Sempat juga aku nak menulis untuk melayakkan aku menyertai kontest ini. Sebenarnya kontest “iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger” ini telah bermula pada 12 Ogos yang lepas. Dan tarikh tutup penghantaran penyertaan untuk tugasan pertama adalah pada jam 11.59 malam (24 Ogos 2014). bagi sesiapa yang belum menghantar penyertaan bolehlah menghantar seberapa segera.

iphone-5s-impian-blogger

iPhone 5S Gajet Impian Blogger

Sememangnya aku adalah peminat produk apple. Tapi hanya memiliki komputer Mac Bookpro sahaja yang dibeli pada 12.12.2010. Lama juga dah mengimpikan untuk memiliki iPhone semenjak iPhone 4 dilancarkan lagi. Oleh kerana banyak kekangan terutama dari segi turunnya nilai mata wang Malaysia. Impian jadi tinggal impian. Jadi harapan untuk memiliki iPhone 5s terbuka luas kerana buat masa ini ada 3 unit iPhone 5s yang di tawarkan untuk di menangi oleh blogger.

Rasanya aku tidak akan melepaskan peluang ini, mana tahu rezeki itu untuk aku.Kita sama-samalah berdoa dan berusaha untuk mencapai impian. Walaupun aku ni peminat produk apple, aku masih juga kagum dengan produk-produk smartphone yang di keluarkan oleh syarikat seperti Lenovo, Xiaomi dan Huawei. Ini adalah antara pengeluar smartphone dari China yang aku kagum produk mereka. Apapun keinginan untuk memiliki iPhone sangat tinggi. Dan harapan untuk memenangi iPhone 5s itu tersemat di hati.

iPhone-5s

iPhone 5s Gajet Impian

Bagi aku apa yang best pasal iPhone 5s ini bukan pada specnya. Tapi pada material untuk membina iPhone dan juga sistem operasinya (iOS). Jika hendak dibandingkan tentang spec handphone dari segi RAM, processor, camera (depan & belakang), saiz, ROM dan harga rasanya iPhone 5s sudah jauh ketinggalan dengan pesaing-pesaingnya yang menggunakan sistem OS android.

Bermula dari malam ini, bolehlah memasang angan-angan untuk memenangi iPhone 5s ni. Mana tahu rezeki kita untuk menang. Jika tidak menangpun harap dengan menyertai kontest ini dapat meningkatkan lagi semangat untuk berblog, disamping itu dapat berkenalan dengan rakan blogger yang lain untuk mengeratkan hubungan silaturrahim.

Kepada sesiapa nak menyertai cabaran untuk iPhone 5s impian Setiap Blogger boleh ke blog penaja Denaihati.com. Semoga penyertaan anda akan memeriahkan lagi kontest ini. Di fahamkan juga selain tawaran hadiah iPhone 5s, hadiah saguhati berupa wang tunai juga akan di sediakan.

Rasanya tugasan pertama ini telah dapat aku selesaikan. Harap dapat lepas tapisan untuk cabaran pertama ini. Kita nantikan apakah cabaran seterusnya……aku harap cabaran yang seterusnya tidak ada kaitan dengan FB.

Senarai Penaja Cabaran iPhone 5s.

Penaja Utama

  1. http://amariman.com

Penaja Individu

  1. http://www.ombakcreatives.com
  2. http://ejamothman.com
  3. http://www.eridy.com
  4. http://www.hilalazmi.com
  5. http://www.eizil.com/
  6. http://www.asamboi.my
  7. http://www.diarymama.com
  8. http://pendekarberkuda.org
  9. http://www.saji.my
  10. http://abangensem.com
  11. http://www.enveeus.com
  12. http://www.pakarniaga.com
  13. http://anarm.net
  14. http://www.daddydee.net
  15. http://www.sunshinekelly.com
  16. http://sweetkurma.com
  17. http://awn.my
  18. http://mawarmerah2008.com
  19. http://www.blogieta.com
  20. http://www.broframestone.com
  21. http://www.akmaomar.com
  22. http://khairilmazri.com
  23. http://wowberita.org/
  24. Japan Budget Trip

Arwah Syuhada Baharudin (http://www.syuhada1981.com @ http://syuhadabaharudin.com ) juga salah seorang penaja. Kita sama-sama sedekahkan Al Fatihah untuk arwah semuga tajaan ini menjadi sedekah yang terima oleh ALLAH.

22 Comments

Add a Comment
  1. Gud luck.. Usaha selagi ada..juang selagi mampu..
    ENTRI kizmyself ☛ iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

    1. Tq, bro.Semoga berjaya juga mencapai impian..

  2. Selamat berjaya di dalam contest hebat ini bro
    ENTRI wazy ☛ iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

    1. Samalah bro..cuba nasib he..he..he…
      ENTRI Arman ☛ iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

  3. menarik.. semoga berjaya..^__^
    ENTRI azstory311 ☛ Jarak Kita Dengan Kematian Tak Jauh Mana PunMy Profile

    1. Tq..azstory311 dah join ke ? Jom sama2 kita memeriahkan kontest ni.

  4. moga berjaya dapatkan gajet impian tu…iphone 5s!
    ENTRI hpmurah2u ☛ iphone 6 will be sold about 75 million units.My Profile

    1. Tq bro hpmurah2u, iphone 6 tak lama lagi released…

  5. Barang panas iPhone 5s semua nak ni. hehe
    ENTRI Bahrain ☛ iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

  6. Selamat berjaya dengan cabaran iPhone 5S.
    ENTRI akubiomed ☛ Laporan buat duit tanpa modalMy Profile

  7. lama hang ilang ek??

    gi bertapa ke?
    ENTRI titan ☛ Buat Duit dengan Advertorial.MYMy Profile

    1. Bertapa kat pedalaman sarawak he…he…he..

  8. ASSALAM.. good luck yee !!

    btw alang2 wiramerah pengguna Mac Book , nak request entry experience with Mac Book 😀

    1. Wslm, rasanya ada entri pasal pengalaman guna mac book.

  9. billion terima kasih sudi sertai cabaran iPhone 5s gajet impian setiap blogger dan semuga sukses ke tugasan seterusnya

  10. Good luck awak 🙂
    ENTRI PuanGojes ☛ Suami Apakah?!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copyright 2017 Wiramerah.com - All Rights Reserved Frontier Theme