Wira Merah

Personal | Blogging | Teknologi | Review | Advertorial

Memperkenalkan Program User Get User

Salam Sejahtera | Memperkenalkan Program User Get User,

Apakah program user get user ? Kali ini saya akan memperkenalkan anda dengan program user get user. Apakah kebaikan program ini kepada anda walaupun anda bukan dealer atau agen. Program user get user ini memberi kelebihan kepada anda sebagai pengguna untuk menambah sedikit pendapatan bagi menambah pendapatan sedia ada anda.

Program User Get User

Program user get user ini diadakan untuk penguna simkad onexox. Walaupun kita tidak menjadi dealer kepada onexox kita masih lagi boleh menambah pendapatan sampingan hanya dengan menjadi pengguna simkad onexox.

ugu

User Get User

Pernahkan anda sebelum ini memperkenalkan kebaikan produk atau perkhidmatan kepada keluarga dan rakan-rakan anda. Adakah anda dibayar jika berkongsi sesuatu yang baik kepada mereka. Kini onexox memberi anda kelebihan dimana sekiranya anda memperkenalkan rakan dan keluarga anda untuk menggunakan simkad onexox anda juga akan dibayar. Anda akan di bayar selagi ahli keluarga dan rakan-rakan anda tetap menggunakan simkad onexox. Dan yang BEST nya anda akan dibayar setiap kali mereka topup nilai kredit handphone mereka.

Berapa yang anda akan dapat ? Anda akan dapat 5% dari nilai topup yang mereka buat. 5% nampak kecil. Tapi ingat GST 6% seluruh rakyat Malaysia dah panik. Semua harga barang dijangka meningkat. Mari kita buat kira-kira sedikit. Katakan anda dapat memperkenalkan pengguna baru sebanyak 50 orang . Dan mereka membeli topup sebanyak RM50 sebulan.

Maka 50 orang x RM 50 = RM2,500

RM 2,500 x 5% = RM 125

Bermakna anda akan dapat RM125 setiap bulan. Pendapatan ini akan berterusan dan akan meningkat setiap bulan selagi anda memperkenalkan pengguna baru onexox. Jika anda rasa menjadi pengguna sahaja dah mendapatkan keuntungan. Anda boleh terus mendaftarkan diri sebagai dealer. Yang ini kita akan cerita kemudian.

Untuk membolehkan anda menyertai program USER GET USER ini anda hanya perlu BERHIJRAH atau tambah bini simkad. Jika dulu guna satu simkad, sekarang guna dua. Satu untuk calling dan sms dan satu khas untuk internet. Satu pilih ONEXOX dan satu lagi telco lain. Jika anda sudah guna dua simkad satu nombor korbankan untuk onexox dan nombor masih kekal. Dan saya percaya kebanyakkan rakyat Malaysia mempunyai 2 nombor telefon.

Kesimpulan 

Jadilah pengguna bijak yang memilih telco yang memberi kelebihan kepada pengguna. Situasi menang-menang. Jika anda tidak mahu memperkenalkan pengguna lain anda masih layak untuk menikmati penjimatan yang syarikat berikan pada anda. Anda untung syarikat pun untung. Tiada pihak yang akan kerugian. Jadi fikir-fikir. Anda berhak membuat pilihan untuk kebaikkan anda. Saya cuba memberi cadangan sahaja. Jika baik yang anda fikirkan maka baiklah ia untuk anda.

Untuk mendapatkan Simkad Onexox anda boleh menghubungi :

# Arman : 013-847 5721 ( Whatsapp/ Wechat / Telegram )

# Harga Simkad RM 10.00 ( Tidak termasuk kos penghantaran )

Nak tahu lebih lanjuta tentang Onexox boleh layari lamanweb rasmi syarikat SINI.

The Author

Wira Merah

Terima kasih sudi singgah di blog Wira Merah ini. Semoga artikel yang ada di blog ini bermanfaat untuk anda. Segala kerosakkan dan kerugian akibat dari penggunaan artikel di sini adalah atas tanggungjawab anda sendiri. Tiada kaitan dengan yang hidup atau mati.Jangan lupa tinggalkan komen anda, Kunjung mengunjungi amalan mulia. Eratkan persaudaraan sesama kita. Hidup Mesti Kacak .

11 Comments

Add a Comment
  1. info yang tuan berikan sangat bermanfaat, job berkomentar juga di blog saya..
    ENTRI ihsan ☛ Website Belanja Online Jujur Dan TerpercayaMy Profile

    1. Ok tq sudi singgah. Akan berkunjung nanti..
      ENTRI Wira Merah ☛ Memperkenalkan Program User Get UserMy Profile

  2. ada banyak program uktuk jana duit kena bijak memilih yang terbaik
    ENTRI islam di dadaku ☛ Tidak Pernah Shalat Dan Puasa Di Masa Muda Masih Adakah Tobat untukkuMy Profile

    1. Betul tu, pilihan yang tepat selamat dunia akhirat.

  3. ya..betul la dalam situasi win-win situation…bagus tu
    ENTRI mrhanafi ☛ Taklimat Percuma BestMobile Bersama BloggerMy Profile

  4. Program yang menarik… Boleh cari Side Income untuk serap GST…
    ENTRI Anuar ☛ Program Innovation, Invention and Skill Competition Through exhibition PSIS (IISCEP) 2015My Profile

  5. satu pilihan yang menarik kerana murah..terbaikla..
    ENTRI mrhanafi BEST ☛ Jadi Penceramah Impian Best SayaMy Profile

  6. perlu dipelajari lagi ya mas tentang programnya, oya sebelumnya salam kenal ya 😀
    ENTRI ibrahim ☛ Kesatria KomTer Bagian 3 ~ Komik TerwujudMy Profile

  7. bagus juga kalau ada simkad macam ni. boleh gak dapat duit tepi

  8. bijak dan pandai main peluang pasti berjayaaaaa haha

  9. Tune sudah ada saingan. Saingan yang sihat. Memberi lebih banyak pilihan. Pilih yang terbaik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

✦ Copyright © 2013 - 2015 | Follow Google+ Wira Merah Frontier Theme