Wira Merah

Personal | Blogging | Teknologi | Review | Advertorial

Program Penempatan Pekerjaan Zon Sarawak

Salam Sejahtera,

Hari ini aku nak berkongsi maklumat untuk mereka yang masih tercari-cari pekerjaan. Bagi anak-anak Sarawak, sama ada yang dekat atau jauh dari pelusok Sarawak. Rebutlah peluang untuk mendapatkan pekerjaan di Program Penempatan Pekerjaan, Azam Kerja Peringkat Negeri Sarawak. Maklumat program adalah seperti dalam gambar di bawah.

kerja-kosong-sarawak

Program Penempatan Pekerjaan

Rebutlah peluang ini. Mungkin rezeki anda ada di sana. Jom ramai-ramai memeriahkan program penempatan pekerjaan ini. Ada banyak pekerjaan dan syarikat-syarikat yang akan mengikuti program ini.

Hot

Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan

Bagi mereka yang masih menuntut atau belajar, anda juga boleh menghadiri program ini. Cuba lihat peluang-peluang pekerjaan yang ada. Tidak kira sama ada anda penganggur, pelajar sekolah, pelajar universiti,pelajar kolej, lepasan sekolah, datanglah beramai-ramai.

Aku doakan kalian akan mendapat pekerjaan yang di idamkan. Jangan lupa untuk menghadirkan diri di program penempatan pekerjaan, azam kerja peringkat negeri sarawak ini.

The Author

Wira Merah

Terima kasih sudi singgah di blog Wira Merah ini. Semoga artikel yang ada di blog ini bermanfaat untuk anda. Segala kerosakkan dan kerugian akibat dari penggunaan artikel di sini adalah atas tanggungjawab anda sendiri. Tiada kaitan dengan yang hidup atau mati.Jangan lupa tinggalkan komen anda, Kunjung mengunjungi amalan mulia. Eratkan persaudaraan sesama kita. Hidup Mesti Kacak .

7 Comments

Add a Comment
  1. bila dah jadi blogger begini semangat untuk cari kerja baru semakin pudar pulak
    ENTRI Hero Borneo ☛ Siaran Njoi Yang Kurang EnjoyMy Profile

    1. Dah full time blogger ke hero borneo..
      ENTRI Arman ☛ Program Penempatan Pekerjaan Zon SarawakMy Profile

      1. belum lagi..teringin sangat pulak nak jadi full time!!
        ENTRI Hero Borneo ☛ Lelaki Power Idaman Semua WanitaMy Profile

  2. ada 3000 kekosongan memang banyak tu. semoga berjaya untuk anak-anak sarawak.
    ENTRI Denaihati ☛ Tugasan kedua cabaran iPhone 5sMy Profile

    1. Terima kasih bro denaihati…
      ENTRI Arman ☛ Tugasan Kedua Cabaran iPhone 5sMy Profile

  3. jangan terlalu memilih kerja
    saingan sangat sengit sekarang ni
    ENTRI TehR ☛ Belajar Mengembek Dalam Kandang KambingMy Profile

    1. Betul je…kalau tak ketinggalan kita nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

✦ Copyright © 2013 - 2015 | Follow Google+ Wira Merah Frontier Theme