Wira Merah

| DUIT Will Make Your Handsome

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Salam Sejahtera,

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru – Aku baru sahaja habis download Aplikasi android Denaihati ini. File tidak besar sangat cuma 5.05 MB. Senang sahaja hendak install. Boleh terus install dari Google Play.

Jika anda adalah peminat blog denaihati, anda wajib install aplikasi ini dalam smartphone anda. Ini kerana melalui aplikasi ini anda boleh mengikuti perkembangan denaihati walau di mana anda berada.

Aplikasi android denaihati ini boleh di install dalam semua smartphone yang menggunakan OS Android. Tak kiralah anda menggunakan android versi Ginger Bread, Ice Cream atau Jelly Bean semua boleh digunakan. Dan tidak kira smartphone anda mahal ke murah ke, smartphone rebet ke install sahaja. Semuanya boleh.

Apa yang best sangat dengan aplikasi ini. Jika anda bukan peminat atau pembaca blog denaihati. Aplikasi ini memang tidak best. Tapi jika anda selalu mengikut perkembangan denaihati, seperti yang saya katakan di awal lagi anda wajib install. Dengan syarat anda anda smartphone yang menggunakan OS Android. Kalau belum ada cepat beli.

Dengan adanya aplikasi Denaihati ini anda oleh mendapat kemaskini terkini blog denaihati. Terus terang saya sendiri memang selalunya tidak sabar hendak baca entri di blog denaihati. Dengan adanya aplikasi ini senang sikit.

Dengan install satu aplikasi anda boleh berinteraksi dengan denaihati network di facebook, youtube dan twitter. Bestkan. Tidak payahlah hendak login satu-satu laman social. Lecehkan. Tapi denaihati telah memudahkan pengikut dan peminatnya dengan mencipta satu aplikasi android ini.

Oleh kerana saya juga adalah pengguna baru untuk aplikasi ini. Pandangan pertama saya tentang aplikasi ini ialah ia sangat mudah untuk digunakan dan mesra pengguna atau bahasa orang putihnya ‘User Friendly’.

Jom layan sedikit gambar-gambar menarik berkaitan dengan aplikasi ini untuk tatapan anda.

Aplikasi Android Denaihati

Aplikasi Android Denaihati

aplikasi denaihati

Paparan Masa Loading Ke Muka Utama

aplikasi denaihati

Paparan Entri Blog Denaihati.com

aplikasi androis

Paparan Video Youtube Denaihati

aplikasi denaihati

Paparan Twitter Denaihati

Kesimpulan

Mengambil kesempatan ini juga saya ingin mengucapkan tahniah untuk blog Denaihati kerana telah dinobatkan sebagai ‘Best Personal Blog’ di perhimpunan blogger terbesar di Malaysia yang dianjurkan di MIECC, The Mines, Seri Kembangan pada 14/12/2013.

Bagi pengguna iPhone jangan kecewa. Saya rasa denaihati tidak akan mengecewakan peminat iPhone kerana blog denaihati juga banyak menulis berkaitan iPhone. Dan iphone adalah merupakan niche blog itu juga. Saya rasa untuk aplikasi ini juga mungkin akan ada versi untuk pengguna iPhone. Bila ia di keluarkan di Apps Store. Tunggulah pengumuman dari Denaihati.

Ok, terima kasih kerana sudi membaca entri ini sampai habis. Anda memang kacak. Jangan lupa tinggalkan komen di ruangan komen.

13 Comments

Add a Comment
  1. Oo rupanya Denaihati dah ada app baru, tak perasan…
    ENTRI Malaysia Tercinta ☛ Tanda-tanda atau Simptom penyakit kencing manisMy Profile

    1. Dah ada dah..akupun baru cuba.

  2. Semoga berjaya sahabat…
    Salam kenal dan salam persahabatan
    ENTRI Ferry ☛ Review Aplikasi Android Denaihati TerbaruMy Profile

    1. wah mas fery juga ikutan kontesnya denaihati tupanya, saya telat informasi ini
      ENTRI Rizkyzone.com ☛ Custom Made Sticker KeretaMy Profile

  3. Billion terima kasih kerana sudi sertai kontes review aplikasi android denaihati terbaru dan semoga sukses.

    1. Tq bro denaihati kerana sudi sediakan hadiah untuk contest review ni..
      ENTRI Arman ☛ Wondershare Free YouTube Downloader Untuk Mac OS XMy Profile

    1. Tak pe, Bri faizal guna iPhone kan…
      ENTRI Arman ☛ Wondershare Free YouTube Downloader Untuk Mac OS XMy Profile

  4. Wah…boleh install applikasi ni…bagus ni
    ENTRI daddydee ☛ Secawan Kopi Peneman Setiap HariMy Profile

    1. Lepas install jgn lupa buat artikel review. mana tahu dapat hadiah dari denaihati he..he..he..
      ENTRI Arman ☛ Wondershare Free YouTube Downloader Untuk Mac OS XMy Profile

    1. Tablet T7 yang kau beli hari tu, bukan guna android ke…kalau guna android rasanya boleh install.
      ENTRI Arman ☛ Wondershare Free YouTube Downloader Untuk Mac OS XMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copyright 2017 Wiramerah.com - All Rights Reserved Frontier Theme