Wira Merah

Personal | Blogging | Teknologi | Review | Advertorial

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan | Salam Sejahtera,

Tidak di nafikan perniagaan produk shaklee kini mendapat sambutan yang sangat hangat di Malaysia. Produk yang di niagakan adalah merupakan produk kesihatan. Banyak juga testimoni yang boleh kita lihat di laman sosial tentang keberkesanan produk shaklee.

Isteri aku telah menjadi ahli produk shaklee. Tapi kami hanya menjadi ahli untuk kegunaan sendiri sahaja. Ini bagi memudahkan kami untuk membuat pesanan barangan shaklee melalui laman web mereka. Jadi ia memudahkan kerana kita tidak perlu melalui upline atau orang tengah untuk membuat pesanan.

Aku, mungkin akan menjadi pengguna produk shaklee juga. Oleh kerana isteri telah menjadi ahli, maka secara tidak langsung aku sebagai suami pun menjadi ahli shaklee. Ini kerana suami isteri tidak boleh mendaftar berasingan.

Untuk berkongsi tentang kelebihan produk shaklee ini aku memang tidak ada testimoni dari diri sendiri tentang keberkesanannya. Tapi aku percaya, kerana ada banyak testimoni di luar sana yang mengatakan tentang kebaikkan shaklee.

Vitamin Shaklee Bagus untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee Bagus untuk Kesihatan

Jika produk shaklee tidak berkesanpun mungkin disebabkan ianya tidak sesuai dengan badan kita. Jadi cuba dulu sama ada produk shaklee ini sesuai atau tidak dengan badan kita.

Rasanya dah dua kali isteri aku memesan produk shaklee secara online. Memang puas hati kerana barang yang di pesan sampai dalam masa 3 – 5 hari. Ini adalah tempoh normal bagi kawasan kapit, sarawak. Jika di bandar besar mungkin mengambil masa 1 – 3 hari dah sampai.

Jadi jika anda mendaftar menjadi ahli shaklee, anda hanya perlukan talian internet untuk membuat tempahan. Sangat memudahkan dan menjimatkan. In Sha Allah jika shaklee ini banyak memberi kebaikkan kami akan kongsikan kebaikkannya dengan orang lain.

HotSiapa Mahu Download Strategi Tingkatkan Jualan Di Facebook ?

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan.

Betul ke vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ? Jika kita baca di blog-blog atau di facebook atau di laman sosial yang lain. Banyak testimoni yang mengatakan bahawa produk shaklee bagus untuk kesihatan. Perkara ini aku tidak dapat nak pastikan kerana aku dan keluarga aku baru sahaja menjadi pengguna produk shaklee.

Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia. Jadi ia sangat dipercayai. Dan apa yang aku tahu produk shaklee ini telah lama masuk dalam pasaran Malaysia.

Seperti apa yang aku baca produk Vitamin Shaklee ini ada pelbagai jenis. Anda boleh memilih yang mana satu sesuai untuk anda. Bagi kegunaan aku sendiri, rasanya aku akan mencuba Vitalea Shaklee.

Vitamin Shaklee

Vita-Lea Shaklee

Kenapa aku memilih vitalea shaklee. Ini adalah cadangan dari isteri aku. Aku kata mahu produk yang boleh menghilangkan rasa lesu dan boleh memberi aku tenaga sepanjang hari.

Vitalea shaklee ini adalah merupakan produk multivitamin. Bermakna dengan pengambilan vitalea ini kita akan medapat semua jenis vitamin dan zat makanan yang diperlukan oleh badan. Jadi boleh berjimat kerana ia mengandungi semua kandungan vitamin.

Oleh kerana corak pemakanan aku yang kurang seimbang dan faktor usia. Pengambilan vitamin tambahan ini adalah sangat perlu bagi mengekalkan kesihatan badan.

Selain dari itu rangkaian produk shaklee mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau.

Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.

Semua produk shaklee adalah berasaskan tumbuhan hijau. jadi ia lebih alami dan selamat untuk di gunakan.

Kesimpulan

Tidak dapat dinafikan, kita kini seharusnya mengamalkan makanan tambahan bagi mengekalkan kesihatan badan kita. Vitamin sangat diperlukan oleh tubuh badan kita.

Tambahan pula jika kita lihat di sekeliling kita, pelbagai bentuk pencemaran yang ada. Jadi dengan adanya makanan tambahan seperti produk shaklee ini dapat membantu tubuh badan kita lebih kuat melawan penyakit.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut berkaitan dengan produk Shaklee anda boleh menghubungi ajen yang di lantik secara sah.

Masih ragu lagi tentang vitamin shaklee bagus untuk kesihatan. Cuba dulu dan rasakan perubahan pada badan anda.

Berminat untuk menjadi pengguna dan pengedar :

Anda boleh mendapatkan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee iaitu: YatiAdam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu), BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah), ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik (Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah), SihatVitamin (Seremban).

Contest Bonus Akhir Tahun ini dianjurkan oleh Akma Omar dan ditaja oleh pengedar sah Shaklee serta ditaja oleh Bee Venom Malaysia, Blog Jawatan Kosong Kerja Kerajaan, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, dan Exam SPA Online.

The Author

Wira Merah

Terima kasih sudi singgah di blog Wira Merah ini. Semoga artikel yang ada di blog ini bermanfaat untuk anda. Segala kerosakkan dan kerugian akibat dari penggunaan artikel di sini adalah atas tanggungjawab anda sendiri. Tiada kaitan dengan yang hidup atau mati.Jangan lupa tinggalkan komen anda, Kunjung mengunjungi amalan mulia. Eratkan persaudaraan sesama kita. Hidup Mesti Kacak .

38 Comments

Add a Comment
  1. Wah…. cepatnya hantar penyertaan vitamin shaklee bagus untuk kesihata. Semoga berjaya bro….
    ENTRI sensasi2020 ☛ Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

    1. Tq bro…masih belajar seo ni.

    2. Ambil masa 3 hari juga nak siapkan entri ni he..he..he..

      1. Nak dapat maklumat dan diolah agar kena dengan susun atur dan bertepatan dengan SEO serta berkualiti. Produk Shaklee Bagus Untuk Kesihatan. Memang terbaik.
        ENTRI sensasi2020 ☛ Jadual Perlawanan Piala Malaysia Separuh Akhir Kedua 24 Dan 25 Oktober 2014My Profile

  2. semoga WM berjaya menang dalam contest vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ni.
    ENTRI aishah ahmad ☛ Bayi demam panas – Checklist PENTINGMy Profile

  3. semoga berjaya bro dalam kontest ini…vitamin shaklee bagus untuk kesihatan
    ENTRI Hero Borneo ☛ Hukum Pegang Anjing Menurut Ustaz Azhar IdrusMy Profile

    1. Tq HB, utk HB pun semoga berjaya juga…
      ENTRI Wira Merah ☛ Upgrade Mac OS X 10.10 Yosemite PercumaMy Profile

  4. Entry anda memang Terbaik ..Vitamin Shaklee memang bagus untuk kesihatan..Semoga berjaya sertai contest vitamin shaklee terbaik sbg supplemen sekeluarga..Kesihatan Itu Kekayaan
    ENTRI Wina ☛ Bagaimana Menjadikan Shaklee Sebagai KerjayaMy Profile

  5. semoga berjaya bro..entri yang menarik juga nie
    ENTRI blogger lelaki ☛ Tips Temuduga Kerja KerajaanMy Profile

  6. tahniah anda ada blog yg menarik.. kak suka baca setiap entri blog anda.. jemput blogwalking yr..
    ENTRI kak yatiadam ☛ LOYA SEMASA HAMIL.My Profile

    1. Terima kasih kak yatie..moga bisnes makiin maju…
      ENTRI Wira Merah ☛ 5 Blogger Paling Mesra Oktober 2014My Profile

  7. Saya sudah guna Product Shaklee selama setahun. Sebagai seorg doktor, saya X mudah percaya pada testimoni atau promosi tapi bila saya sendiri cuba, saya agak terkejut juga, byk Product Shaklee yg effective buat saya. Ini buatkan saya tertarik untuk jual Shaklee kerana saya percaya ia boleh bg manfaat utk ramai org. Yg sekrg hampir sume ahli keluarga saya guna shaklee. Jemput layari blog saya 🙂

    1. Ok td Dr. kerana sudi singgah sini..

  8. Mcm x keluar pula link ke entry saya, atau hp saya yg X brp ok…Hmm..
    ENTRI Safiya ☛ Cara Makan Lecithin dan Alfalfa ShakleeMy Profile

  9. Alhamdulillah, keluar pun :). Anyway entri yg menarik, sedap di bc pasal Shaklee tu. Semoga berjaya. Apa hadiahnya ya 😉
    ENTRI Safiya ☛ Cara Makan Lecithin dan Alfalfa ShakleeMy Profile

    1. Mungkin line slow tu yg tak keluar..
      ENTRI Wira Merah ☛ Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  10. Saya Shah..
    Selamat berkenalan tuan 🙂
    Semoga tuan juga berjaya! 🙂
    ENTRI Shah PK ☛ Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

    1. W’salam shah, tq semoga shah pun berjaya..
      ENTRI Wira Merah ☛ Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  11. semoga sukses bro utk Contest Bonus Akhir Tahun ni.
    ENTRI Denaihati ☛ Anwar Ibrahim bukan Nelson MendelaMy Profile

  12. Kemah molek.. Selamat maju jaya..

    1. Apa maksud “kemah molek” ni he…he..he..
      ENTRI Wira Merah ☛ Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  13. Semoga berjaya mendapat tempat dalam contest ni.
    ENTRI Malaysia Tercinta ☛ Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  14. Mantap! Selamat bersaing dan semoga berjaya dalam contest ini 🙂
    ENTRI BM ☛ Bahaya Pencemaran Udara Dalam RumahMy Profile

  15. Terjahan ke-2..mantap blog ni..semoga terus mara! 🙂
    ENTRI Shah ☛ Promosi Jom Beli Akhir Tahun 2014My Profile

  16. sepertinya produk ini sangatlah populer di malaysia, saya lihat tiap saya blogwalking ke blog blog malaysia hampir semuanya membuat postingan produk ini, kira2 di indonesia ada gak yah produk Shaklee ini..

    1. Tak pasti mas. Tapi setahu saya produk shaklee bisnes international…berasal dari US.

  17. banyak testimoni positif dr orang yg dah guna. semoga berjaya utk kontes akhir tahun.

  18. produk ni dah jadi fenomena ,selain kesihatan ia juga membantu kita menjana pendapatan. Selamat berjaya bro di dalam contest hebat ini
    ENTRI Wan Zawawi ☛ Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

    1. Betul tu Wan..keluarga aku sekarang pun pengguna produk shaklee…

  19. moga berjaya bro…

    bro… update penaja tu..
    ENTRI AUC ☛ Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  20. Semakin mengancam entri bro tentang “Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan”. Saya pun entah ke mana menghilang. Semoga berjaya bro… Wira Merah….
    ENTRI sensasi2020 ☛ Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  21. penerangan yg cukup lengkap..semoga berjaya dalam contest..shaklee memang best
    ENTRI rokiah ☛ Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

✦ Copyright © 2013 - 2015 | Follow Google+ Wira Merah Frontier Theme